Rood witloofblad gevuld met Boursin® knoflook en fijne kruiden en gekonfijte tomaat
met Boursin Knoflook en Fijne Kruiden
Een vernieuwend en eenvoudig recept om witloof te herontdekken!
Lekkere crostini hapjes voor het hele gezin. Heerlijke knapperige sneetjes stokbrood, cantharellenpaddenstoellen en de vertrouwde smaak van Boursin® Zacht en Romig Knoflook en Fijne Kruiden.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 5 min
TOTALE TIJD 30 min
Tip
Bak de cantharellenpaddenstoelen op hoog vuur voor ongeveer 2 minuten met een scheut olijfolie. De paddenstoelen zullen wat vocht loslaten. Giet ze af en bak ze weer met een klontje boter voor de perfecte bruine kleur.
125 gram Boursin Zacht en Romig Knoflook & Fijne Kruiden
1 gezaaid stokbrood
12 kleine cantharellenpaddenstoelen
2 kleine uitjes
36 roze peperkorrels
12 kleine Italiaanse peterselie blaadjes
1 eetlepel boter
Zout, peper
65 gram Boursin Zacht en Romig Knoflook & Fijne Kruiden
1/2 gezaaid stokbrood
6 kleine cantharellenpaddenstoelen
1 klein uitje
18 roze peperkorrels
6 kleine Italiaanse peterselie blaadjes
1/2 eetlepel boter
Zout, peper
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.