Rood witloofblad gevuld met Boursin® knoflook en fijne kruiden en gekonfijte tomaat
met Boursin Knoflook en Fijne Kruiden
Een vernieuwend en eenvoudig recept om witloof te herontdekken!
Vertrouw voor feestelijke hapjes op de zoete en kleurrijke biet!
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 20 min
Kooktijd 3 min
TOTALE TIJD 23 min
Tip
Gebruik voor de bietenblokjes een vormpje met een diameter net ietsje kleiner dan het koekje.
80 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
12 zandkoekjes van de winkel
1 gekookte rode biet
12 pijnboompitten
12 takjes basilicum met kleine blaadjes
40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
6 zandkoekjes van de winkel
1/2 gekookte rode biet
6 pijnboompitten
6 takjes basilicum met kleine blaadjes
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.