Pittige pasta Méditerranée
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
De pasta Méditerranée is perfect voor de liefhebber van pittig eten.
Een heerlijk plankje vol met kleine versnaperingen in de warme kerstsfeer. Geserveerd met een veelheid van kleuren en smaken om een ‘wow’ effect te creëren voor je gasten.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 0 min
TOTALE TIJD 25 min
150 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1 brocolli
2 appels
8 gedroogde abrikozen
80g zoete pepers
80g cranberry jam
80g vruchtenbrood
3 stervormige crackers
2 gedroogde vijgen
80g druiven
80g olijven
80g augurken
100g prosciutto ham
100g bresaola vlees
30g ongezouten pistachenoten
15g honing
Een paar takjes rosemarijn ter decoratie
Wat rode peperkorrels ter decoratie
Een paar takjes met rode bessen
75 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1 brocolli
1 appel
4 gedroogde abrikozen
40g zoete pepers
40g cranberry jam
40g vruchtenbrood
2 stervormige crackers
1 gedroogde vijgen
40g druiven
40g olijven
40g augurken
50g prosciutto ham
50g bresaola vlees
15g ongezouten pistachenoten
8g honing
Een paar takjes rosemarijn ter decoratie
Wat rode peperkorrels ter decoratie
Een paar takjes met rode bessen
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.