Deze overheerlijke parelcouscous salade is een perfecte combinatie van knapperige romanesco, frisse Granny Smith appels en de romige smaak van Boursin® Limoen & Rozemarijn. Ideaal voor een snelle lunch, een smakelijk bijgerecht of sharing dish. De combinatie van zoet, zuur en romig zal zeker indruk maken op je gasten of familie.
Met dank aan @foodbysin!
Eet smakelijk!
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 10 min
TOTALE TIJD 25 min
Tip
Breng je gerecht op smaak: voeg meer honing toe voor een zoete toets of citroensap voor een zure toets!
Experimenteer met verschillende azijnsoorten in de dressing om de salade een persoonlijke twist te geven.
100g Boursin Citroen & Rozemarijn
250 g parelcouscous
1 romanesco, in roosjes
2 Granny Smith appels, in blokjes
1 grote rode ui, in fijne halve ringen
1 groentebouillonblokje
een handvol pecannoten, grof gehakt
1 citroen
verse peterselie, fijngehakt
peper en zout naar smaak
optioneel: verse dille
Voor de dressing:
6 eetlepels extra virgin olijfolie
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels honing
2 eetlepels azijn (appelazijn of rodewijnazijn)
2 koffielepels mosterd
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.