Boursin sandwich in glas
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
De elegante blikvangers met radijs, rode uien en romige Boursin beloven een harmonieuze, perfect uitgebalanceerde smaakervaring.
Deze bladerdeeg hapjes garanderen een vakantiepauze met een wow-effect! Het vullen van romige en tegelijkertijd korrelige Boursin Knoflook & Fijne Kruiden, evenals gedroogde tomaten tussen goudbruine bladerdeeg, maakt het een echte traktatie!
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 20 min
TOTALE TIJD 45 min
300 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
500 gram bladerdeeg
1 ei
3-4 gedroogde tomaten in olie, uitgelekt, gehakt
2 dl volle room, stijf geslagen
2 handvol postelein
Meel
Zout
150 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
250 gram bladerdeeg
1/2 ei
1-2 gedroogde tomaten in olie, uitgelekt, gehakt
1 dl volle room, stijf geslagen
1 handvol postelein
Meel
Zout
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.