Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Het vullen van romige en tegelijkertijd korrelige Boursin, evenals gedroogde tomaten tussen goudbruin bladerdeeg, maakt het een echte traktatie!
Eieren, net even anders en ongelooflijk lekker! De romige textuur van Boursin in combinatie met de smaakvolle garnituur zorgt voor een unieke smaakervaring en maakt dit recept perfect voor een brunch of voor een andere gelegenheid.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 10 min
TOTALE TIJD 25 min
Tip
Gerookte zalm, gebakken spekblokjes, gekookte garnalen of chilipepers.
75 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
75 gram Boursin Met Peper
16 cl crème fraîche
15 hard gekookte eieren
35 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
35 gram Boursin Met Peper
8 cl crème fraîche
7 hard gekookte eieren
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.