Paascake
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Verwen uw gasten met deze hartelijke cake met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden!
Deze prachtige kerst borrelglaasjes met Boursin verdienen hun plaats op de feesttafel. De elegante blikvangers met pompoen, Serrano ham en Boursin Sjalot & Bieslook beloven een harmonieuze, perfect uitgebalanceerde smaakervaring. Serveer op een glasplaat voor een extra wow-effect!
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 20 min
TOTALE TIJD 45 min
Tip
Is de pompoen te moeilijk om te schillen? Bak de pompoen dan met de schil en schraap het er na het bakken af met een lepel.
100 gram Boursin Sjalot & Bieslook
600 gram Red Kuri pompoen
6 plakjes Serrano ham
2 el zure room
2 el olijfolie
Zout
Peper
50 gram Boursin Sjalot & Bieslook
300 gram Red Kuri pompoen
3 plakjes Serrano ham
1 el zure room
1 el olijfolie
Zout
Peper
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.