Bord met lentegroenten en Boursin
met Boursin® Sjalot & Bieslook, Zwarte Peper, Vijgen & 3 Noten of Natuur
Dipgroenten zijn kleurrijk en lekker fris. En in combinatie met Boursin? Gewoon onweerstaanbaar!
Een heerlijke ovengebakken zalmfilet met een krokante korst van panko, verse kruiden, olijfolie en citroen.
Tja, zalm en Boursin® blijven nu eenmaal een héle fijne combi. Daarom serveren we de zalm op een bedje van luchtig opgeklopte Boursin® in de smaak sjalot & bieslook.❤
Geniet ervan!
Recept gemaakt door @Beaufood
Niveau Gemiddeld
150 g Boursin® Sjalot & Bieslook
700 g zalmfilet
4 el ahornsiroop
80 g panko
10 g verse peterselie
15 g dille
Rasp van 1 biologische citroen
100 ml slagroom
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.