Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Het vullen van romige en tegelijkertijd korrelige Boursin, evenals gedroogde tomaten tussen goudbruin bladerdeeg, maakt het een echte traktatie!
Verras je gasten met heerlijke, knapperige dumplings met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden en geroosterde pijnboompitten. Dit zorgt voor een heerlijke smaakervaring en maakt dit recept perfect voor een brunch of voor een andere gelegenheid.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 10 min
TOTALE TIJD 25 min
Tip
Bewaar de gemaakte filodeeg vierkantjes onder een vochtige doek, totdat je zover bent om de vulling toe te voegen, dit voorkomt uitdrogen.
60 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
40 gram gesmolten boter
4 vellen filodeeg
6 zongedroogde tomaten
2 el pijnboompitten
12 takjes bieslook
Een scheutje honing
30 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
20 gram gesmolten boter
2 vellen filodeeg
3 zongedroogde tomaten
1 el pijnboompitten
6 takjes bieslook
Een scheutje honing
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.