Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Het vullen van romige en tegelijkertijd korrelige Boursin, evenals gedroogde tomaten tussen goudbruin bladerdeeg, maakt het een echte traktatie!
Verse kruiden, noten en romige Boursin, verpakt in verse, dunne plakjes komkommer. Het is de perfecte snack voor tussendoor en ideaal voor de lunch.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 0 min
TOTALE TIJD 25 min
300 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1 komkommer, in de lengte gesneden in plakjes van 2 mm, gehalveerd
1 klein teentje knoflook, geperst
40 gram Parmezaanse kaas, geraspt
2 el peterselie, fijn gesneden
2 el dille, fijn gesneden
3 el pijnboompitten, geroosterd en klein gesneden
4 el zonnebloemolie
Zout
Prikkers
150 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1/2 komkommer, in de lengte gesneden in plakjes van 2 mm, gehalveerd
1/2 klein teentje knoflook, geperst
20 gram Parmezaanse kaas, geraspt
1 el peterselie, fijn gesneden
1 el dille, fijn gesneden
1 1/2 el pijnboompitten, geroosterd en klein gesneden
2 el zonnebloemolie
Zout
Prikkers
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.