Rood witloofblad gevuld met Boursin® knoflook en fijne kruiden en gekonfijte tomaat
met Boursin Knoflook en Fijne Kruiden
Een vernieuwend en eenvoudig recept om witloof te herontdekken!
Je toastjes zullen meer kleur krijgen. Zoete aardappel en Boursin®, het pittige duo!
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 20 min
Kooktijd 12 min
TOTALE TIJD 32 min
Tip
Leg de cranberry's tussen twee vellen bakpapier en plet ze met de deegrol. Zo krijg je mooie cranberryblaadjes.
120 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1 dunne, lange zoete aardappel
1 scheutje arachideolie
12 cranberry’s
3 walnoten
6 theelepels honing
60 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1/2 dunne, lange zoete aardappel
1 scheutje arachideolie
6 cranberry’s
2 walnoten
3 theelepels honing
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.