Rood witloofblad gevuld met Boursin® knoflook en fijne kruiden en gekonfijte tomaat
met Boursin Knoflook en Fijne Kruiden
Een vernieuwend en eenvoudig recept om witloof te herontdekken!
Verras je gasten met dit originele recept voor zoete aardappel!
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 12 min
TOTALE TIJD 27 min
Tip
Je kunt dit recept ook klaarmaken met aardappelchips of kroepoek.
100 gram de Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1 zoete aardappel
12 bietscheuten
6 kerstomaten
10 ml olijfolie
1 eetlepel honing
Sap van een halve citroen
50 gram de Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1/2 zoete aardappel
6 bietscheuten
3 kerstomaten
3 kerstomaten
1 eetlepel honing
Sap van een kwart citroen
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.